۲۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۱۰

سرهنگ مصری خبر داد:

50 کیلوگرم هروئین در فارس کشف شد

50 کیلوگرم هروئین در فارس کشف شد

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان طی 24 ساعت گذشته با انهدام یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر 50 کیلوگرم هروئین کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، سرهنگ محمد اسماعیل مصری در این خصوص توضیح داد: در پی اجرای سلسله طرح های مقالبه با ورود و توزیع مواد مخدر در سطح استان فارس، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یک باند قاچاق مواد مخدر را شناسایی کردند.

وی افزود: این قاچاقچیان اقدام به تهیه و توزیع هروئین و تامین هروئین ترانزینی و مصرفی در استانهای فارس، هرمزگان، خوزستان و اصفهان می کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس خاطرنشان کرد: پس از انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی ماموران موفق شدند این باند را منهدم و مقدار 50 کیلیوگرم هروئین با ارزشی بالغ بر پنج میلیارد ریال از آنان کشف و در این رابطه هشت نفر از اعضای باند را دستگیر کرده و سه دستگاه خودرو متعلق به آنها نیز توقیف شد.

وی در ادامه از کشف 36 کیلوگرم تریاک در اطراف شیراز خبر داد و افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فارس پس از آنکه از فعالیت یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر مطلع شدند اعضای آن را شناسایی کردند.

سرهنگ مصری با بیان اینکه با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی مشخص شد قاچاقچیان قصد وارد کردن یک محموله مواد مخدر به شیراز را دارند، بیان کرد: ماموران با کنترل ورودیهای شهر شیراز یک دستگاه خودرو کامیون تریلی تانکر به رانندگی "م-الف" حامل محموله مواد مخدر را شناسایی و آن را در اطراف شیراز متوقف و در بازرسی از آن مقدار 36 کیلوگرم تریاک کشف و راننده خودرو را دستگیر کردند.

کد مطلب 1284729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha